Yv PureSkin

Noul Aparat Titanium Soprano

Contact

Aveți nevoie de ajutor cu site-ul sau doriți informații suplimentare?

Ce este?

Această procedură este răspunsul ideal pentru persoanele care se întreabă cum pot scăpa de părul nedorit pe termen lung, cum pot avea pielea fină și cum pot scăpa de foliculită, mai eficient și rapid ca orice alt tratament încercat până acum.
Uită de metodele tradiționale de epilare și de tratamentele care promit mai multe decât fac. Epilarea definitivă cu tehnologie QUATTRO 3D este metoda de epilare definitivă cu laser nr. 1 în lume, o procedură de ultimă generație, gândită pentru a oferi maximum de rezultate și minimum de disconfort.

De ce trebuie să încerci?

  • Rezultate garantate;
  • Procedură nedureroasă;
  • Rezultate dovedite clinic;
  • Tehnologie exclusivă QUATTRO 3D
  • Procedură mai rapidă cu până la 40% față de alte aparate;
  • Recomandat atât femeilor, cât și bărbaților;
  • Se poate face pe toate tipurile de piele, inclusiv pe cea bronzată;
  • Se poate face pe orice tip de păr;

Ce are în plus față de alte metode de epilare laser?

Dispozitivul folosește o tehnologie unică -QUATTRO3D- care combină trei lungimi de undă diferite pentru a oferi rezultate eficiente pe orice tip de piele și într-un timp mai scurt: Alexandrite 755NM, SPEEDTM 810NM, DIODA YAG 1064. De asemenea, aparatul este echipat cu un amplificator de safir -ICE PLUS- ce face procedura să fie lipsită de dureri și un sistem IN-MOTION, care permite trecerea în siguranță de mai multe ori pe aceeași zonă.

Așadar, câștigi mai mult timp, ai parte de o procedură mai eficientă și în același timp confortabilă și plăcută.

Câte ședințe sunt necesare?

Datorită tehnologiei cu care este echipat aparatul, acest tip de epilare definitivă este poate cel mai eficient, rapid și confortabil dintre cele existente la ora actuală.
Părul se oprește din creștere începând cu ședințele 3-4. Sunt recomandate 6 ședințe pentru ca rezultatele să se mențină pe termen lung.
Se considera zone mari: braţ, ½ picior, inghinal total (include linie bikini şi interfesieri), fese, umeri, pectorali, abdomen, zona lombară, zona dorsală, faţă.
Zone mici: axilă, perciuni, degete, inghinal parţial (inghinal/ linie bikini/ interfesieri), areole, mustaţă, ceafă.