Cine Suntem?

Despre noi

Numele meu este Ioana Pantazi și sunt fondatoarea acestui minunat proiect de beauty Yv PureSkin, de care sunt foarte mândră și în care mi-am pus tot sufletul și priceperea pentru a oferi cele mai înalte standarde de calitate.

Sunt pasionată de tot ce înseamnă aparatură estetico-medicală și noutăți din domeniul înfrumusețării și investesc constant în cursuri de specializare și perfecționare pentru a oferi clienților salonului cele mai noi și eficiente proceduri.

Experiența în domeniu și cei peste 10.000 clienți care au călcat pragul salonului, precum și recomandările acestora fac din Yv PureSkin un salon de încredere, unde calitatea, profesionalismul și rezultatele garantate sunt mereu pe primul loc.

În cadrul salonului nostru vei găși soluții pentru o multitudine de probleme legate de pielea ta, iar varietatea procedurilor  estetice pe care le realizăm ne ajută să întinerim și să înfrumusețăm chipul și pielea fiecărei persoane care ne calcă pragul.

Alege și TU experiența Yv PureSkin!

Yv PureSkin

Galerie

,,

„Ioana m-a ajutat să trec peste cel mai mare complex, rezultatele au fost după prima ședință.”

Oana Mihaela

,,

“Rezultatele sunt pe măsura așteptărilor! Ioana este foarte informata și atenția cu care lucrează te face sa revii cu încredere ! O persoana foarte plăcută!!”

Beatrice Ristea

,,

“Servicii de calitate, personal foarte amabil! ”

Mihaela Ramona

,,

“Dacă vrei rezultate uimitoare, nu ezita să apelezi la Ioana, recomand cu încredere.”

Roxana Miron

Salonul Yv PureSkin

Pentru Programări

Vă putem ajuta sau aveți o întrebare?

Vă așteptăm apelul la numărul de telefon: 0740 686 787

CONTACT DIRECT