Yv PureSkin

Carbon Laser Peeling

Contact

Aveți nevoie de ajutor cu site-ul sau doriți informații suplimentare?

Ce este?

Cunoscut și sub denumirea de Hollywood Peel, este un tratament laser  de rejuvenare facială, ce acționează în profunzimea pielii pentru reducerea ridurilor și prevenirea îmbătrânirii cutanate, exfolierea profundă a acesteia, reducerea imperfecțiunilor și cu un rol  esențial în prevenirea acneei.

Laserul Nd:Yag tratează pielea ternă, îmbătrânita prin îmbunătățirea tonusului, reducerea porilor dilatati, a ridurilor fine și a petelor rămase în urmă coșurilor.

Tratament avangardist pe bază de carbon pentru stimularea regenerării naturale a țesuturilor, Carbon Peel este o procedura non-invazivă, adecvată oricărui tip de ten și care nu implică timp de recuperare.

Cum funcționează?

Tratamentul laser de carbon peel generează stimularea fototermica suplimentară a epidermului și dermului prin încălzirea blanda a pielii și activarea celulelor cu regenerant și anti-ageing.
 
Prin utilizarea fascicolul laser de 1064 nm, tratamentul presupune exfolierea celulelor moarte din stratul exfoliant al pielii, curățarea excesului de sebum și a impurităților ce colmatează porii și reactivarea celulelor aflate în stratul germinativ al pielii, celule ce sunt responsabile de regenerearea și revitalizarea pielii.
 
Energia laserului YAG acționează eficient și în tratarea acneei și a melasmei prin controlul la nivelul secreției de sebum de către glandele sebacee și distrugerea bacteriilor P-acne, respectic echilibrul producției localizate de melanină de către melanocite.

Etapele Tratamentului

Pasul 1: Curățarea tenului în profunzime. Se începe prin aplicarea soluției pe bază de carbon care absoarbe excesul de sebum și impuritățile din pori.
Pasul 2: Activarea soluției de carbon – prin aplicarea impulsurilor laser, soluția de carbon pătrunde în pori pentru o curățare în profunzime a pielii. În același timp, căldura emisă de laser acționează asupra fibrelor de elastină și colagen, conferind pielii un aspect ferm și întinerit;
Pasul 3: Soft Peel – lumina laser produsă de Spectra XT curăță pasta de carbon și o dată cu ea impuritățile, sebumul și celulele moarte de la suprafață pielii.
Pasul 4: Rejuvenarea pielii – prin încălzirea ușoară a pielii se stimulează producția de fibre noi de elastina și colagen, responsabile pentru menținerea fermității pielii și prevenirea îmbătrânirii.

Avantajele tratamentului Carbon Peel

Reduce porii dilatați și excesul de sebum;
Previne apariția acneei și a punctelor negre;
Reduce ridurile fine;
Uniformizează culoarea pielii și reduce petele pigmentare;
Previne apariția acneei și a punctelor negre;
Stimulează producția de colagen și previne apariția ridurilor;
Pielea devine mai luminoasă – efect de glowy skin și catifelată;
Previne apariția acneei și a punctelor negre;
Ideal pentru tenul seboreic, cu tendința acneică și pori dilatați;
Se poate realiza în orice perioadă a anului;
„De asemenea vă informăm că la ora actuală cele mai performate echipamente laser pentru îndepărtarea tatuajelor sunt laserele Nd:YAG.
 
Laserul țintește strict pigmenții colorați ai tatuajului, protejând celelalte țesuturi. Practic, procedura implică distrugerea selectivă a pigmentului de cerneală, care este ulterior absorbit și eliminat de macrofag (acele celule responsabile cu îndepărtarea substanțelor străine din organism), în mod natural, prin sistemul limfatic.
 
Laserul nostru PICO ND:YAG are o lungime mare de undă, respectiv 1064 nm și este singurul laser medical capabil să ajungă în cele mai profunde straturi ale dermului.
 
Tratamentul laser asigură îndepărtarea definitivă a pigmenților colorați ai tatuajului. În plus, tratamentul este nedureros, fără efecte secundare permanente, și nu lasă urme inestetice.”