Yv PureSkin

Epilare Definitivă Laser

Contact

Aveți nevoie de ajutor cu site-ul sau doriți informații suplimentare?

Ce este?

Epilarea definitivă cu laser este o procedura care te ajută să scapi de părul nedorit de pe orice zonă a corpului, rezultatul fiind o piele frumoasă, fină și sănătoasă!

Pe lângă faptul că are o componentă de ordin estetic, epilarea definitivă cu laser este indicată și pentru că ajută la tratarea în profunzime a infecțiilor de la nivelul firelor de par. Foliculita este o afecțiune comună a firelor de par cauzată de cele mai multe ori de bacterii și infecții fungice și poate să apară atât la femei, cât și la bărbați. 

Epilarea definitivă tratează cu o rată succes de până la 100% această afecțiune a pielii, lăsând pielea fără imperfecțiuni.

Pregătirea pentru epilarea definitivă

 
Epilarea cu laser este o procedură estetico-medicală care necesită pregătire în prealabil. Înainte de epilarea cu laser, este indicat să evitați epilarea cu ceară, zahăr, crema, aparat electric cel puțîn 4 săptămâni înainte de a începe ședințele de epilare definitvă.
Părul va fi înlăturat cu lama ori de câte ori doriți și simțiți nevoia până la începerea tratamentului de epilare definitivă.
 
Înainte de prima ședință, trebuie să epilați cu lama zona care urmează să fie tratată cu laser. În acest fel, rădăcina rămâne în piele, iar laserul acționează eficient asupra foliculului de par.
 
Epilarea cu laser poate fi efectuată atât iarnă, cât și vara, cu condiția să fie evitată expunerea la soare cu trei zile înainte și după procedura.
 
Tratamentul cu laser este eficient pentru orice tip de păr, fie că e vorba de fire de par subțiri sau groase, închise sau deschise la culoare.
 De asemenea, epilarea cu laser poate fi făcută pe toate tipurile de piele, atât pe pielea deschisă, cât și pe cea închisă la culoare sau chiar pe piele bronzată. 
Cele trei tehnologii laser pe care le deținem – Alexandrite, Diodă și Nd:YAG – ne permit să personalizăm ședințele de epilare pentru fiecare pacient, în funcție de fototipul pielii, de culoarea și structura firului de păr pentru a obține rezultate garantate!
„Epilarea definitivă nu este recomandată persoanelor ce suferă de diabet, lupus eritematos, epilepsie, cancer, herpes în zona de tratament, infecții ale pielii, boli endocrine, tulburări hormonale, boli ale sangeluri (probleme de coagulare, persoanelor ce sunt sub un tratament de aspirină, isotretinoin, medicamente pentru afecțiuni endocrine, antiinflamatoare sau care produc fotosensibilitate și femeilor însărcinate.”