Yv PureSkin

Tratamente Microneedling

Contact

Aveți nevoie de ajutor cu site-ul sau doriți informații suplimentare?

Ce este?

Tratamanetul microneedling este procedura de rejuvenare-regenerare a pielii minim invazivă, care implică utilizarea unui dispozitiv medical de forma unui stilou cu microace sterile și de unică folosință.

Dispozitivul de Microneedling execută micro-perforații controlate ale pielii, la adâncimi diferite, pentru a stimula formarea de noi straturi de colagen și elastina în piele, proces numit inducție de colagen sau neocolageneza. Este primul instrument avansat pentru „tratamentul fracționat” – întinde, ridică și reintinereste pielea.
 

Tratamentul cu microace acționează pe 3 căi:

  1. Micro-acele declanșează propriul mecanism natural al pielii de auto-refacere prin formarea de colagen nou care ajută la repararea/regenerarea rapidă a pielii. Această înseamnă că aspectul pielii se va îmbunătăți continuu timp de mai multe luni, odată cu formarea de colagen nou.
  2. Cocktail-urile de puritate medicală utilizate, conțin substanțe active și sunt absorbite profund și în cantitate mare in piele, ceea ce crește eficacitatea tratamentului. Se utilizează amestecuri de substanțe active (acid hialuronic cu masă moleculară mică, vitamine, minerale, oligoelemente, extracte din plante) cu rol de refacere și regenerare a pielii;
  3. Formarea de noi vase de sânge , îmbunătățește alimentarea cu sânge a pielii, în acest fel pielea este mult mai bine hrănită și oxigenată;
 

Tratamentul are rezultate deosebite pentru

 
+hiperpigmentatii, melasma, pete cauzate de expunerea la soare – rejuvenarea pielii îmbătrânite și foto-îmbătrânite;
+ piele lipsita de tonus, piele imbatranita/flasca;
+ linii de expresie si riduri fine/medii;
+tratamentul cicatricilor post-acneice, post-varicelă și atrofice;
+ameliorarea vergeturilor;
+reducerea dimensiunii porilor dilatati/piele grasa;
+tratamentul pielii uscate;
+uniformizarea culorii pielii;
+ingrijirea pre- si post interventii de chirurgie estetica;
+stimularea cresterii parului;